Szakgimnázium

 

Szakgimnáziumi képzések

Szakközépiskola

 

Szakközépiskolai képzések

Érettségi után

 

Érettségi utáni szakképzés

Szakközépiskola után

Felnőttoktatás

 

Beiskolázás

2019 - 2020

Adománygyűjtés a Wojtyla Ház részére

Jelenlegi hely

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Diákönkormányzata az adventi időszakban adománygyűjtést szervezett a Wojtyla Ház Nonprfoit Kft javára.

A Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Diákönkormányzata az adventi időszakban adománygyűjtést szervezett a Wojtyla Ház Nonprfoit Kft javára. A több mint három hétig tartó akció keretében a gáspáros diákok, tanárok valamint az iskolai büfét működtető Ötvös Zoltán egy emberként fogtak össze a rászorulók megsegítéséért. Az iskola ezzel az adománygyűjtési programmal kívánt emléket állítani a novemberben elhunyt Haincz József igazgató helyettesnek, aki maga is elkötelezett és aktív támogatója volt a Wojtyla Ház karitatív tevékenységének.

Az adománygyűjtés keretében tartós élelmiszert, könyveket, játékokat, ruhaneműt ajánlottak a gáspárosok. A példaértékű kezdeményezést hagyományteremtő szándékkal hirdették meg a Diákönkormányzat vezetői. azzal a nem titkolt szándékkal, hogy diákjaink szociális érzékenységét erősítsék.

 

Felvételi tájékoztató 2019-2020

 

Fontos fogalmak a sikeres pályaválasztáshoz

Ha nem tudsz eligazodni a pályaválasztás útvesztőjében, csak kattints erre a képre ... 

Mi segítünk!

Mi mondtuk - Rólunk mondták...

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. és azóta sem bántam meg egyetlen pillanatát a nyilvánvaló nehézségek ellenére. Köszönöm, hogy itt lehetek!"
"Én büszke vagyok, hogy azt csinálhatom amit szeretek, amit azt hiszem mindig is csinálni akartam. Büszke vagyok, hogy Gáspár-os voltam és vagyok. Igen itt kezdtük sokan és ide is érkeztünk vissza."

Mottó

"Őrizd meg, kedves fiam, jó erkölcsödet, óvatos légy barátaid megválasztásában, a rossz társaságot és a henyeséget kerüld. Légy hű munkaadódhoz, az Isten fog segíteni törekvéseidben."

(Gáspár András édesapjának intelmei fiához)

 

Akkreditált Kiváló Tehetségpont

 

 

Facebook

Elérhetőség

Kecskeméti Szakképzési Centrum
Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

6000 Kecskemét,
Hunyadi tér 2.

Tel.: (+36) 76 480 744
Fax: (+36) 76 487 928

Email: gaspar@kecskemetiszc.hu

OM kód: 203041

Térkép